Selskab eller selvstændigt erhvervsdrivende

Selskaber, foreninger og udenlandske selskaber

Danske selskaber, danske foreninger samt udenlandske selskaber med fast driftssted eller hovedsæde i Danmark er skattepligtig til Danmark.

Vi kan hurtigt give dig et overblik eller sparring over de skattemæssige forhold, som du bør have for øje ved at drive virksomhed – om det er gennem A/S, ApS, fond, forening eller lignende.

Har du modtaget et krav eller blevet kontaktet af skattemyndighederne med henblik på ansættelse af dit skatte- og/eller afgiftstilsvar, kan vi tage dialogen med skattemyndighederne på dine vegne. I de tilfælde hvor situationen kræver det, kan vi også føre din klagesag mod skattemyndighederne og – hvis krævet – tage den videre til domstolene.

Selvstændigt erhvervsdrivende

Driver du virksomhed som selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed eller sammen med andre i et I/S, er det vigtigt at få styr på sine skatte- og afgiftsmæssige forhold fra start, så man undgår ubehagelige overraskelser.

Vi står klar med at give dig et overblik eller sparring over de skattemæssige forhold, som du bør have for øje ved at drive virksomhed, f.eks. afskrivninger, VSO-ordningen, om en udgift er fradragsberettiget og lignende.

Vi står tillige til rådighed for dig/jer, hvis I er blevet kontaktet af skattemyndighederne og har brug for rådgivning til jeres sag. Vi kan tage drøftelserne med skattemyndighederne og – om nødvendigt – føre din/jeres klagesag samt domstolssag.